Penthouse Playboys vrikker julen inn for 25. gang – med YLVIS!

Torsdag 12.desember kl. 19 – UTSOLGT

Fredag 13. desember kl. 18 – EKSTRASHOW!

Fredag 13. desember kl. 22 – UTSOLGT

Lørdag 14. desember kl. 22 – UTSOLGT

 

Norges internasjonale stjerneduo tar enda et karriesteg – og lover revestreker på Rockefeller.

De har en multi-platinum verdenshit og lå tre uker på 6. plass på Billboard.

De har over 1.000.000.000 visninger til sammen på YouTube.

De har gjestet noen av de største talkshowene i USA.

De har vært på forsiden av The New York Times.

De har solgt nesten 1 millioner barnebøker.

De har opptrådt i Las Vegas – etter Elton John og Chris Brown, før Kate Perry og Queen.

De har deltatt på Asias største musikkshow og vant prisen for «beste internasjonale favorittartist».

Bård og Vegard Ylvisåker – fra Bergen, Mosambik, Angola og Bodø(!) – har med andre ord fått smaken på verdenssuksess, berømmelse og penger. Men nå tar brødrene for alvor steget opp i stjernehimmelen. Der luften begynner å bli tynn, fønvinden blåser håret på plass, og det svimler for selv for den mest jordnære. Ylvis skal i desember få oppleve det største en nålevende artist kan oppnå:

Å være gjesteartist på «Penthouse Playboys vrikker julen inn». Og få synge sammen med Jens Pikenes – Alle Kvinners Drøm, Mannen som Aldri Sover Alene.

Vi kan love en festaften for historiebøkene. Det blir revestreker, hyttekos og sanger om gammelengelske steinmonumenter. Det blir julestemning, jubileumsfest, allsang og discotrøkk. Det kan også bli overraskelser ved tidligere gjesteartister….

For 25. gang arrangerer Rockefeller hovedstadens mest populære, tradisjonsrike og overdådige førjulshow. Den lengstlevende suksesshistorien i norsk underliv, unnskyld, underholdningsliv. Den bestselgende konserten på Rockefeller hvert eneste år. Den største festtradisjonen for livsglade og kvalitetsbevisste Oslo-kvinner. Og ikke minst: Det morsomste du kan gjøre i adventstiden – med klær på!

Ni av ti Oslo-kvinner er sikker i sin sak: Det blir ikke jul før Jens Pikenes & Co vrikker den inn. Oppskriften er vanedannende: En overdådig cocktail av glam, glitter, glede og galskap – skeive coverversjoner, drøy verbalhumor, spektakulær scenografi, utrolige kostymer og – i bunnen: helproff musikalitet, besørget av et 9-manns orkester, kvinnelige korister og kjente og kjære gjesteartister (som annonseres senere). Men først og fremst er dette kvelden der publikum glemmer alt som heter hverdag, og gir seg sine lyster og drømmer i vold. Dette er ikke en konsert. Det er en fest!

Billetter hos Ticketmaster her. 

Facebook-event her.